hate to say I told you sooo! alright!

halloj gott folk. I morse vaknade jag upp och kände att jag hade ont i ansiktet. jag gick fram till min spegel och insåg att jag drabbats av alergi!!!! Ooohh härre gud det var helt sjuk jag petade på de och så böjade det rinna ut massa vatten från kinderna, JÄTTE ÄCKLIGT!! såå nu sitter jag här och ser ut som en röd tomat!!!! det är jätte jobbigt, och jag inte ha nå smink på det häller för då kommer de bara bli värre. UcSsH!! nu på kvällen var jag Sandra och Matti på konsert, The hives på grönan. det var så jävla BRAA! helt sjukt jag tror aldrig jag hoppat så mycket i hela mitt liv!!! helt sjukt! jag tror jag blivigt kär! PUSS OCH KRAM FRÅN TOMATEN :D
fzj
kttks
jfzdfjd
fjdzfjd
UNDERBART!!!

famus photos but diffrent

fadjjafjfad

rhjrhjfdznfd

HAHAH! Lego ftw!

låta det explodera i skyn

HALLO!! fredagkväll. Fred och Sandra kommer hit och vi ska små kröka lite. ganska deprimerande faktiskt. men kul!
var i staden i dag, köppte en tröja en parfym ett par klackskor och en peircing. denice ska peirca mig i läppen :D JAG KOMMER ATT DÖÖ! men vafan! de kommer nog att gå bra hahah :D Puss och kram på alla folk! ha en trevlig fredag kväll!!!

Bästa låten nu! min ringsignal :D haha


jag gick ut en kväll för att känna dofften av våren.

Hejsan hoppsan. snart ska jag dra och vara barn vackt, eller ja klockan 18.00
Idag försov jag mig igen. Jag är få himmla kass!! jag missa en föreställning som rästen av klassen var på.
sen drog vi och äkade lunch och spelade boll. Det var faktiskt riktigt tråkigt. jag var så himmla dålig på det. OCh min kamera har gått sönder. jag kommer döö! och jag hittar inte kvittot så jag kanske inte kan lämmna in den BAZZ!!!  neej nu ska jag spela sims 2 mohohohoho! PUSS O KRAM!
hglkh

Stormy weather

hej hopp! man känner värkligen att hösten börgar närma sig, hämskt! för ett tag sen gick jag hem i från Niclas och det spö regnade och var skiit kallt!
Vi var där och spela tv spel och tittade på Rambo. Den var värklitgen inte så bra som alla sa att den va. Den måstte ju för sjutton slutta lyckligt! hohojaja

HDHdh

DSHDSDH
Jag måsste börga titta på höst skor snart. tycker att skon där uppe värkar FETT mysig!
Puss O godnatt


mjölk kamera fö faaan!

hejsan folk! har nyss varit på gymmet, och jag känner mig sååååå duktig!!! men jag måsste hoppa in i duschen känner mig som topp 5 skabbiska människorna i världen. men nu har jag halvårs kort så nu måste jag gå offta!! Men både Erkan och matilda har gymmkort på samma ställe, så då blir det lite roligare att gå i hop. 
Idag var jag i skolan igen. Det var as coolt. vi gjorde en kamera av ett mjölkpaket. jag fattar inte hur det gick till igentligen.Vi Klippte hål i mjölk paketet och och satte en aluminium bit  med ett litet litet hål i mitten. sen skulle man låta de komma in ljus i lilla hålet i typ 30 sekunder som träffade ett foto papper på baksidan... men det vart bilder. AS COOOLT!! 
På lunchen var jag Stephanie och Julia på sandys. Stephanie tog en bild på mig med hennes GIGANTISKA kamera.    PUSS O KRAM!! i kväll ska jag träffa Fabian :D 
fdjfjdj


Aprilhimlen

Hej folk! är super duper trött. ska dra mimg till sängs. börjar vid 9 i morn, BAZZ! aja natti natti.

kgkkk

Jag villha ett par stora, mysiga, fula pyamas byxor!

by the sea

wtjr
RjerjdHH
 
halloj gott folk!
idag försov jag mig igen. vaknade upp vid 12 tiden och fick lite dåligt samvete.
efter plugget stack jag i stephanie in till stor staden och gick runt och små titta lite i affärer. Och så peirsade jag mig!!! De gjorde skiiiiiiit ont! nej jag skojade bara det är en fake. men det är kul att luras.
PUSS PUSS!

the late great cassiopia

hallo, jag är så förlåt men JÄVLA trött! igår kunde jag inte sommna så jag börja läsa en bok jag fick i födelsedagspresent. asso jag har aldrig sträck läst så långt i hela mitt liv. jag blev helt fast i boken. SJUKT! jag som typ inte läst en bok på 2 år!! jag sommnade inte förnst klockan 5 på morgonen!! OUUPPS! sen skulle jag upp vid 7 så det var inte bäst nånsin! Men i morn har jag i alla fall sovmorgon. börgar vid 11 nån gång.   Nyss var jag och gjorde ett äntligen hemma programmed med björn och hampus. björn var Tomas ledin, hampus var Ernst och jag var Lulu. jag var tvungen att gå och puta med läpparna hela tiden. Vi stylade om björns bod. det vart faktiskt riktigt fint!!. Men nu ska jag hoppa in i duscchen och sen ska jag göra en kopp te och sätta mig med min bok igen :D PUSS och kram!
jatjrat
 
Simon och Sopihe heter boken. REKOMENDERAR!!!

 

whisper I love you!

tjenixen igen, tänkte bara visa kläderna jag tänkte ha i morn. ANRA DAN I GYMNASIET!
f<df<jd

Vanliga blå jeans - outlet
vitt linne - H&m
grå koffta - H&m
skarf från bick bock hahah :D
guldörhängen - födelsedags present

darling, go home

Hej bloggen!! jag är på kanon humör, idag har jag värkligen gjort mycket känner jag! först var jag på promenix och käka på resturang med Ph, skiit kul att prata med han igen. sen var det tv spel hemma hos niclas :D skiit kul! sen drog jag in till medborgarplatsen och gick på cafe med björn,jocke och hermasson. sen avslutades kvällen med skit snack och en hel del ciggaretter med linda. man känner sig mycket mer pigg och aktiv när man alltid har nått att göra! I morn blir det skolan igen. nu känns det faktiskt mycket bättre. innan så var jag så nervös. kunde inte sommna natten innan första dan.

Här kommer lite bilder ifrån i helgen det blev stor födelsedags fest. var värkligen inte beredd på det, det skulle ju bara vara lite middag med polarna först :D hahah PUSS!
yskksy
trk
gzfgk


our last goodbye

ajfaj
afdnj

ja må hon levaa!!!

hallooj bloggen, här står jag och provar kläder så jag blir aldeles svettig! i morn är första skoldan. är jag den ända som har problemet om vad man sak ha på sig första dan??
Jag fyllde år i dag också. jag fick den där telefonen jag skrev om fast en röd i stället för en blå men det är lungna bananer.
Det har faktiskt vart en hur bra födelsedag som hällst. det brukar ju alltid vara så att man inte fick de man önska sig eller att dom man ville skulle komma inte kom , eller nått liknande. Men allt var hur bra som hällst. aja ha det bra jag tog lite bilder på olika kläder som jag kunde dha på mig men dom visar jag inte för jag ser fruktansvärt ful ut , mohohoh! aja PUSS PUSS från 16 åringen :D
 
zfdjjz
Det här fick jag, och mobilen som jag sa och en tröja och några trisslotter men det är inte med på bilden PUSS PUSS!

the sun will shine!

afjdjaf
afdh

LOKA LOKA LOKA LOKA LOKA LOKA LOKA LOKA LOKA LOKA LOKA LOKA LOKA LOKA LOKA LOKA LOKA LOKA LOKA!!!

Har ni smakat dom nya Loka asian, så jävla gooodaa!!!! 
fdjafaj LOKA
SMYG REKLAM!!!!!

like love love love!

rajn
dadah

Hejsan hoppsan! Hoppas det är bra med alla, jag är lite butter vet inte varför riktigt! känner mig bara lite degig. Men det blir väll så när man är uppe sent på nätterna och vaknar sent på eftermiddan.
I morn fyller jag år! då kommer jag i alla fall känna mig lite bättre! 
Idag hade jag på mig min barbapappa klänning. det var lite komiskt jag skulle åka in till skärholmen tidigare idag och träffa Björn, Hampus och Robin. Då satt det en tjej mittemot mig på tunnelbanan  som hade en lika dan klänning. haha!
PUSS HEJ!


favorit låt jusst nu!!!! AHHHH, jag håller nog på att bli tokiG!!


förlåt, men jag måste bara!

dfahdfha

BANGAR INTE!

dh

up on a higher ground

tjena! TACK TACK TACK! tror inte att jag skulle klara av om det vart höst redan. solen skiner, himmlen är blå och the kooks låter över hela mälarhöjden! har jätte hög volym och massa öppna fönster! PUSS PUSS! gla fortsättning på sommarn! haha snart ska jag äta glass med PH! 

PUSS!
dhb



kärleken är din kärleken är min!

Hallo! lördag förmidag. ska dra ut till en kompis ladställe om en timme och humöret är på TOPP! och så har jag städat mitt rum! härre gud va stökigt det var! jag är faktiskt riktigt stolt.
Aja hej svejs i lingon skogen PUSS O KRAM!

raeh
nfzd



sol och vind och the kooks!

hejsan hoppsan! ledsen att jag är så dålig på att blogga, har inte skrivit nått på jätte länge känns det som!
Idag ska jag och pojkarna och sandra dra ner till vattnet och ghrippe ska dyka. för i går när vi var nere vid båtklubben så tappa niclas vattenpipan i vattnet. så chrippe ska dyka ner och span efter den. med tuber och allting! OCH MÅRTEN HAR FIXAT MINA HÖGTALARE! jusst nu sitter jag med högsta volym med the kooks och har öppet fönster, jag antar att mina grannar hatar mig jusst nu, men,men.
nu ska jag gå och titta på Jimy Newtron med min storebror HAHAHHAHH

fdahhrja
afdjafj
adfnadn

PUSS!!!



all the tings you want to do!

Hej svejs i lingon skogen. Nu är jag här ute på landet igen. Nora är här också, så det är najzz!! Min familj sitter och kollar på en skiiiiit tråkig film, och jag som tycker att jag har dålig humor, hahah. Men dom spelar Ted Gärdestad på tv-n. Det var hur många år sen som hällst som jag lyssna på Ted Gärdestad! Igår gjorde vi en favoriter i repris och åkte ut till killingen och kampa. Det var russkigt kul. Det var jag, norpas, matilda, bror. och en ryssk tjej som var kompis med björns familj. HOn var ganska tråkig hon satt bara och smsa med sin pojkvän hela tiden. men hon var helt okej.
aja PUSS PUSS vi hörs och syns. På söndag komer jag hem!!!!
weg

så bär de av igen då?!

Hallo! kom hem från urkult igår och nu drar vi tillbaks till landet igen. det ska ändå bli helt okej efter som att matilda är där och sådär. vi ska åka in till örebroo och SHOPPAH! hahah.
Urkult var finnemang, rebecka hade med sig en kompis som hette maria som var skiiit trevlig. Aja ha det bra PUSS PUSS!rhe

RSS 2.0