goood bye suckers! nu drar jag till Kreta :D höhöhö

fb<

.

hdfz

miss you guys!

mhjx

HabbaLAHHHH!!

EHW
rnd

this is the last time of get it right!

Hejssan hoppsan gott folk. Vart en bra dag i dag försov mig, höhöhö vaknade upp vid halv tolv. Vi gjorde nästan klar vår skerts eller hur de stavas i plugget och sne mackor med björn och jocke. spagetti med köttbullar ti midda och sen drog jag och Erika på bio! Vi såg he..he... High school musical 3, Asso den va braa!!!! bara för att jag är så himmla high school musical geek :D höhöhö Pöss och god natt på er folk
hrea

Grattis mor!

Hejj hopp idag fyllde min mamma på det vart bullbak och resturang besök på en spansk resturan, riktigt mysigt!!

Grattis mamma på 49 års dagen
taehjgdn<m

Russkigt gammla bilder jag hitta i ett fotoalbumoch tog kort på korten :P

some lööööv!

Hejj hopp, idag fyller morsan år. VI ska dra på resturang senare i kväll :D skiiit mysigt. Har nyss fixat mig så så här ser jag ut inför kvällen.
rhae'
 Jag känner att jag ser lite smått bitchig ut!! ajaa
Jag har också köppt ett par skiiiit coola skoridag med skit biffiga sko snören jag får visa sen... Pöss och kram skumm banana!



haalooooo!

Tjenixen. Vi har tema vecka i plugget den här veckan, ganska kul att snacka med lite nytt folk. anars så har det inte hänt så mycket idag, var inne i stan och kolla på skor med anna, aleck och thomas, rästen av kvällen har jag kollat på scrubs och druckit te, corri corri corri!!!!! Pöss och kram
 Bild på mig och minna för lääänge sen, puss på dig sweet!!
ngzd

utan musik i 14 dar försmäcktar vi på denna ööööhhhh! (ur pipp långstupm)

Hejjsan hoppsan, Min mobil är jätte ledsen den är bara helt svart!! så jag har syrrans gammla. skiit tråkigt och så har jag ingen musiiiik :( jaja jag överlever. Har hafft en riktigt kul helg!!! parteyyy på både fredan och lördan  :D Ifredas så hade Ines party för hennes nya klasspolare och för olle gänget, så jag kände mig lite mobbad, men efter några glas vin så var allt toppen :p höhöh! Sen ifredas var det maskerad jag hade inte hunit planera så mycket så jag hade på mig en svart klänning och ett panda huvud. Det var i alla falll också skiiit kul dansa hela kvällen!!!
Nu idag så var jag inne storstan och fika med erika skiit myysigt, jag hade glömt att ta ur mitt panda huvud ur väskan så erika passade på:D hahah
Puss och kram skumm banan! ( erika är nog topp 5 på bästa människor i hela världen!)
jtar
krsty

lillebror...... bapp ba baaahh!!

Hej hopp lingon skutt. lång dag i dag. började 9 och slutade 17.00! abooow Och det var så roligt!! idag när jag satt och käkade middag så kommer vår engelsk man hem till oss, och så sa han att han skulle gå och byta kläder. och jag sitter där och käkar min pasta sallad så kommer han ner och så har han på sig knästrumpor, kontorskor, en lång blå kilt som det hängde saker ifrån, och sen kavaj, skorta och slipps instoppad i kilten!!! ABOOOWW!! jag kunde inte hålla mig för skratt! jag höll på att dö! hohojaja. sen har det inte hänt mycket mer roligt idag träffade sandra och snackade lite skit med henne, CORRI CORRI CORRI!!! hahah. puss och kram skumm banan, hittade massor med gammla bilder på ett USB minne av erika.
reh
ajtr
jtar

 

I askt to be hummin bird ( the kooks)

halloj idag var jag på moderna museet. Jag skulle ta en buss i från slussen till kungsträdgården och sedan gå till skeppsholmen. det sluta med att jag hamnade ute på lidingö, whooops! men det lösste sig så jag kom 40 minuter sent till muuseet men jag vart nästa ändå klar först höhöhö :D  när vi skulle dra där ifrån så bröt det ut i ett stort lövkrig, min motstondare var Altheá!!! Sen drog jag och käkade lunch med Faren, sushi är njaz!! Senare på kvällen så var jag barnvackt igen, USCH VILKET JOBBIGT BARN! jag höll på att dö! men det vart i alla fall lite cash!
puss och kram skumm banan inu ska jag plugga matte, vi har matte prov i morn.
anrt
jsrt

give me give me give me!

hfad

one last time!

heyy! jag försov mig i morse och efter den lektionen som jag missade så har jag jätte lång lunch så jag ska inte till skolan förän klockan 13.00. Så nu när jag har några timmar innan skolan börjar så tänkte jag rycka upp mitt liv lite. jag tänkte dra till ICA och kolla i fall dom vill ha en till arbetskamrat :P hahah och så ska jag åka och lämmna in min tellefon, den har fått en repa i displayen. hahah vi får se i fall jag har gjort något bra med mitt liv i kväll. hahh puss!

jag hittade ett par fake converse i tvättstugan :D
dbs<
rea

för du har varit ute i världen i flera år

Hejj hopp nu är jag hemma igen, jag trodde igentligen att jag skulle komma hem igår men på vägen ner till falkenberg när vi satt i bilen så sa pappa att jag inte skulle komma hem förnst på månda kväll, men men... det är skönt att komma bort men det är skönt att komma  hem!  Imorn blir de skola i alla fall! Och det är skiit läskigt det är en  snubbe i från skottland som bor i vårt hus nu, nån gammal kompis till pappa! HAn har skiit stor näsa och skrattar som en björn! gud jag tycker det är lite jobbigt att prata engelska seriöst! hohojaja. Puss och kram <3

lite bilder i från helgen!
ndrzndrz
tmzd
fmt
tyks

ja där går lyckan, där går lyckan!

hej då nu drar jag till falkenberg puss och kram!!

ALLA VI SOM SAKNAR SOMMARN KLAPPAR NU! KLAPP KLAPP
drnh

Every body say hey, HEY!

hejsan hoppsan. idag så var jag och Björn och jocke och fotade inne i stan. Vi har ett grupparbete i skolan där vi ska ta bilder, guuud jag tycker det är lite jobbigt att visa upp bilder för andra, det är annurlunda på bloggen för jag har så få läsare, höhööh. Men det var mysigt i alla fall. Sen kom jag hem och käkade och gjorde en läxa. Sen så har det inte hänt så mycket mer idag men det har varit ganske skönt. I morn har vi rörlig bild hela dan, så jag slutar sent, BAAAAAAAAAZZZ!
PUSS OCH KRAM!
fnda
trmn

dom är uppe på taken....( håkan helsström)

halloj skola idag! va sådär.. har så jäkla lång lunch på tisdagar. Gjorde inget speciellt idag, sen senare på kvälle kom Cajsa. har snacka MASSA SKIT!! Men nu ska vi sova puss puss
 Var uppe på mitt tak och tog lite bilder. PUSS

rheafnd
reh

but I can´t go home.

Halloj i morn har jag gympa på morgonen skiiiit jobbigt! jag tror jag ska råka sova lite för länge i morn. Idag var jag i skärholmen och fika med erika :D hahah det rimma :P det var jätte mysigt, älskar humorn i den flickan asso. Se på kvällen så käka vi jätte god middag och så städa jag mitt rum. känner mig jätte duktig höhöhö! Sen kom naomi så satt vi hos mig och drack te och snacka skiit mycket mysigt! puss och kram och god natt och allt nånt!
mgx
ykst

It won´t be long

heeejsan hoppsan :D gelgen har varit super duper bra. I fredas var det party hos Frida och i går så hade amanda och lisa lokal fest för att dom ska åka till bolivia, tråkigt att dom åker men de va skiiit kul. Fast jag trodde att det skulle komma mer folk! dom sa att de skulle komma typ 80 pers men det kom typ 50 :P Men de va skiiit kul än då va riktigt länge sen jag danse så mycket! det var maskerad, tema djungeln så jag va utklädd till panter :D men det vart inte så lyckat för min svans vart helt geggig och mina öron gick sönder och ja... baba. Men puss och kram !!!
reja
I fall ni vill se mer bilder akn ni kolla bilddagboken, majawik :D PUSS!

RSS 2.0