Väska,bag,bolso,käsilaukku,βαλίτσα,حقيبة,сумка

titta vilken över energi jag har jag har tagit reda på vad väska heter på en massa språk. hahah, Nu när jag var på landet köppte jag massor med väskor på loppisar och grejer, hela 8 stycken. och alla kosta typ 10 spänn styck . jag säger som paralino tomten BILLIGT BILLIGT!
dfn
fnd
reh
ltj

tusen gånger starkare

Hej hopp i gallop, i morn drar jag till urkullt. bussen går klockan 9 så jag måste upp skiit tidigt BAAZZ!
I kväll satt vi och chilla hos hampus, och chrippe hade sin polare i från tyskland här så vi snacka engelska hela kvällen. De va faktiskt skiiit kul!
PUSS PUSS här är bara några bilder i från landet.
tjrk
ouyf
jgv
oy
ljg

WE LOVE STOCKHOLM

HALLLOOO!! jag är hemma i stockhom igen!!! JAG ÄLSKAR STOCKHOLM!!!!!!!! men på onsdag drar jag på musik festival i norrland. PUSS OCH KRAM
dfhadfh

never ending storry

hej hop galopp! hoppas alla mår bra.själv mår jag sådär. har det fortfarande bahs tråkigt, förlåt att jag är så negativ. 

macka, sola, bada, båt, vattenskoter, studsmatta, läsa bok, grillat kött, crocket, gitarr hero,film,sova.

det kanske låter bra men snacka om att man tröttnar på det. 
SAKNARA ALLA TILL TUSEN PUSS OCH KRAM!!

jkdsckjbcs



sometimes you just want to look back

halloj, är ute på landet och jag har det så tråkigt att jag håller på att spy. och jag bara bråkar med mamma och pappa hela tiden för att jag vill hem. Imorse hade jag ställt väckar klockan för att cykla in till vingåker och ta tåget hem, det är 2 mil till vingåker ifrån landet hahaha
Men jag vaknade inte av larmet.
Det är så himmla tråkigt, och de bara regnar hela tiden! Men det är väll så det ska vara ändå,för nu har jag hafft en lång period där jag har hafft skiit kul. Bara vart med polare,festat,solat,badat,arvikafestivalen och massa mer. Så nu börjar väll den tråkiga peroden. Pappa sa att jag får vara i stockholm i fall jag fixar en jobb. Och Hampus kanske kan hjälpa mig med det så det är soft. men det är om 2 veckor och då är ju typ sommarlovet slut.
Här känns det som om veckorna bara rasslar förbi och jag får inte ut någonting av dom. ja vill ju ändå kunna svara på frågan - vad har du gjort i sommar?
hoho jaja

Puss och kram
djcnds
saknar er tjejer!!!!!!!

hallo goa gla sommar gänget

Nu är jag hemma igen, fan jag älskar stockholm och jag hatar landet!!! Precis när jag kom upp i mälarhöjdens t-bana så vart jag så glad att jag sprack!!! jag åker tillbaka till landet igen på fredag så de är tråkigt MÄN ÄNDÅ 2 dygn i stockholm!
Men landet har faktiskt vart helt okej ändå, våran gammla jobbargubbes son är där och vi har blivigt ganska bra polare så de cooolt! sen va sandra där också! HÄRLIGT MED SÄLLSKAP! När sandra var där så kom hon på en uppenbarelse, att ordet fladermus är väldigt äckligt. HAHAHAHHAHAH! hojaja!
Jag, Sandra och Bror min gjorde en favoriter i repris och åkte ut till killingen med tältet, fula tröjorna ,glada humöret, och en del alcohol. Det var russkigt kul!

                 HA DET BÄST PUSS OCH KRAM!!!
adaf

poasa med ölen bitch! hahah bästa kvalite på min mobil också!

GOOD BYE SUCKERS!!!!

jag ska till arvika i morn är skiit taggad! AHHH ! vi ska träffas klockan 8 i mälarhöjdens t- bana och jag vet att det inte är så bra att jag är vaken och skriver det här nu men ändåå!!! 04,20hahahah!   AHHH PUSS!!!!

GOOD BYE EVERYONE! BILDER KOMMER SEN :D
arvika

evrything is gonna be alright!

vad säger ni stämmer det på mig??
 (snodd från josefine)
mm

Maja

M- kanske inte så jätte smart
A- gillar att dricka, festa
J- alla avgudar dig
A- gillar att dricka, festa


Fan va sorgligt det låter som att jag är en dum alkolist men som folk ändå ser up till. MONGOO

RSS 2.0