Kan man inte bara bli lite liten igen! NAJZZ!

fgmx
gkgsk
gdkhgdk
läih.

she´s a dreamer

             Håller på att kolla på blocket. Ny nokia mobil 1200:-  : D
nokia

what you say!!??

hallow! måndag, och jag har massa saker jag måste fixa innan Arvika men jag känner mig helt slö i hela kroppen. jag har suttit i ett vänterum på ungdomsmotagningen i 3 timmar i dag jag håller helt seriöst på att smått ruttna! och så har min (denise) mobil slutat samarbeta med mig så jag blir väldigt osocial. Men jag ska träffa Denise det är typ det ända nummret jag kan utantill. puss och kram från tråk maja

iyfukt

did I ever told you?

Hej hopp i lingon skogen! I dag tog vi en tur in till stor staden. Jag, Ines, Erkan och Nora. För det mästa satt vi i en park som hette björns trädgård, nått nytt måste man ju lära sig varge dag! vi käka toast och drack caffe cooler från seveneleven. I kväll blir det fotboll! spanjen mot tysklan! HEJA ESPANJA!! haah! PUSS!

DSABGADH

dafadh

fsdjadj

Mitten bilden är en bild på kanppen på min väska.


if only!?

God kväll gått folk! trevligt trevligt att vännerna kommit hem! ska dra och käka pizza baloo, med amanda LIsa och matti. ha de bra!
checka min gröna koffta köppt nu på sommar rean!!!! PUSS O KRAM
fdj
fhjn

Glad sommar hällsning från Maja och minna

söööt

blomma

FGJNSF
FOTOGRAFER MAJA OCH MINNA




walkin on sunshine ohhhohhh

Tjenare tjenare mitten benare. Idag hade jag så sjukt svårt att sova det var helt sjukt jag somnade klockan 7.30 på morgonen! FLIPPAH!
vaknade drog in en snabbis till skärholmen, skulle egentligen åka till stan med Norpas men kände att de skulle bli lite stressigt. köppte 2 linnen, örhängen, hår inpackning och 2 par skor! '
Jag gick in på Kappahl  och tänkte, vad gör jag här, här hittar man ju aldrig nånting. och så var det en lite hylla med en massa skor för 49 kronor! helt sjukt! jag som hade gått och letat efter svarta klackskor med träklack. PUSS o KRAM!


49 kronor inte illa!!!!


den som letar, han finner ännu mer!

Hejsan hoppsan lillebror. idag är det onsdag en dag kvar tills hampus kommer hem! MOHOHO
jag har nyss vaknat och duchat och klätt på mig och väntar på att det ska hända något roligt denna onsdag, men det gör det inte. Och kan ni tänka er andra dagen i rad som jag hittar en 20 peng! Under storebrorens säng fann jag den! coolt!
Men jag kan inte rikktigt nöja mig med att bara hitt 20 lappar som nöje jag vill göra nåt uper duper kul! Men det är typ ingen hemma!
Puss på er!
1
20
2

Nylånstrumpbyxor-H&m, Svarta skorts- en affär i frankrike, Skarf - second hand, Blått linne - H&M

jag är kär i en ängel!

Halloj jag har nyss kommit hem från all sång på skansen, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH! jag var 2 cm i från håkan hällström hand! ABOOW! asso jag var typ överlycklig han va så, förlåt men så jävla bra! härre gud asso.
Sen drog vi in till tanto och köppte caffe cooler och träffade en jätte myssko 24 åring, FLIPPAH!
Aja puss på er i morn ska jag spela mini golf med Denice PUSS

Här kommer lite fina sommar klänningar frrån nelly.com
123

Den som letar, han finner

spänn

Promised child

Halloj håller på att städa rummet, Mamma sa att hon inte årkar se mitt stökiga rum längrwe så jag får 500 spänn för att städa rummet ! MOHAHAH!
I kväll blir de håkan på skansen, jag och erika ska ses kvart i sju jag är skiit taggad! PUSS PÅ FOLKET!

siii

Vet du vart man kan köpa billiga kor? på ko-rea

Halloj alla!
I dag har jag varit i stan med Sandra Niklas och Chrippe. köppte pomfritt och nagellack. Och killarna köppte en varg tv spel??
Sen kom dom hem till mig och en skiit trevlig tjej som heter jenny och bakade misslyckade kockosbollar och rökte vattenpipa.
I dag har jag varit skiit sugen på att kolla på den där filmen så som i himmlen. Asso den är inte så bra men den är så himmla fin och så himmla fin musik. jag vet inte varför men jag har bara gått och tänkt på den hela dan! MONGOO
Men den går inte att ladda ner : (

fiiiiiiiiiiiinn

Puss på folket i morn blir de håkan på all sång på skansen!!!
PUSSSS!


windows datorn kan inte hitta filen - vill du ha lite yougurt istället

Jaha då var man här igen då, goa gla släckten och åsnerna och en MASSA brottningsmatcher. är skiit kul faktiskt.
Bil resan ner hit var inte alls så jobbig som den brukar häller, pappa körde jätte snabt och så sov jag en hel del.
I mogon ska vi fixa midsommaar stång, käka god mat och pappa ska hitta på en massa lekar. Det är en lek som vi brukar köra varje år. Då sätter man upp ett höjd hopps hinder som är skiit högt och så är man typ 5 i varge lag och så ska hela laget komma över. När man va liten så var de skit läskigt då blev man kasstad upp i lufften och sen fångad på andra sidan. Hindret är typ 1,50 meter. SKARRY!
Puss på folket godnatt
åsna
så här ser Sofia ut : )

Farväl Falkenberg : )

halloj, nu drar jag till falken berg för att fira midsommar hare bra hörrni!

Gla midsommar på er!! kan man säga så ? aja PUSS
yeah


vad är grodor utan ben? -hopplösa

tycker de va en så jävla snygg bild!
bla

I vilket land kan man inte åka skridskor? - Tunisien

Hej alla nattugglor.
Med mig är det prima ballerina! ska till Falkenberg i morn och fira midsommar och så fyller min farbror 40! så de blir kalas!
Hallå i fall det är min pappas syssters man som fyller 40, säger man att det är min farbror då? jag har aldrig fattat det där!
i dag har det varit film tittning hemma hos mig, på kvällen skulle jag och Minna åka in till kungsan och kolla på matchen men vi kom inte in, dom hade stängt grindarna. så de blev hemma hos Nikke bajs i stället, men jag drog för jag skulle "girl talka" lite med matilda. Jag tycker om att ha vänner som man bara träffar i bland och när man ses så kan man aldrig sluta prata för att man har så mycket att berätta. Puss på er pussgurkor

säng

säng2


Perrea perrea


she moves in her own way

Asso seriöst jag är så jävla sugen på jordgubbar, är det ingen som vill träffa mig och äta en massa jorgubbar med mig nu klockan 3 på natten ? Jag skriver inte deet här bara för att jag har en jäkligt smaskig bild på jorgubbar utan jag är värkligen skiit sugen! någon annan? hahah PUSS

mumms
MUMMS!

Grönalund och en härlig stund

Tjena flickor och pojkar! vart på grönan idag hela dan, SÅ JÄVLA ROLIGT! jag älskar gröna lund tråkigt nog att de är så jäkla rackarbajsar dyrt!!! jag åkte allt förutom Tilt jag våga inte!!
sen va de te och kladdkaka hemma hos norpas, och vi har beställ festivalbussen till ARVIKA!! gud snart kommer  jag spricka! jag längtar så jag döör!
Och snart är de midsommar, vi har alltid varit på våra kompisars landställe på midsommar men iår ska vi inte dit! det känns aldeles tommt! Nemen de ska faktiskt bli jätte tråkigt!!

GLAD SOMMAR AAALLA MÄNNISKOR! NI FÅR HA DE SÅ (fårlåt) JÄVLAA BRAAAA! jag kommer sakna Årskurs 9, PUSS
saknar

halloj gott folk

ny blogg! trodde aldrig jag skulle radera min gammla men jag hade en mäniska som läste den som jag inte villa skulle läsa den. så de vart så här i stället PUSS O KRAM!
fiin


RSS 2.0