you find love, love, love ( jason maraz)

halloj vänner och bekanta de va ett tag sen, har varit riktigt kass på att skriva senaste veckorna :P men men... nu är jag med fingrarna på tangentbordet igen :P hahah.
helgen har varit toppen faktiskt! I fredas så var jag och Moa hemma hos en tjej i hennes klass på chill tjej krök. Riktigt trevligt faktiskt. jag känner att det är bra att lära känna lite folk på skolan nu så man inte fastnar i  ett ensamvarg träsk..fast jaa de är inte helt likt mig faktiskt, höhööh!
I går va de lördag, Matte hade inflyttningsfest, fast de vart inte riktigt fest riktigt men jaa de va skiit trevligt!!
Och idag så har jag typ inte gjort särskilt mycket, Det var julmarknad i mälarhöjdensskola. Mysigt att träffa gammla polarna och fika lite. men nu står min brorsa och skriker på mig för att han är så hungrig, han vill gå och käka på pizzeria :p
Pöss och Kram

Bild från i fredas, jag och moa sörplade upp en spild drink ifrån golvet :P hahah Pöss
cngm

domm ba dommp dummpa dom domm

Halloj! Den här helgen har varit heelt okeej. Den kunde varit bättre men jaja..
I fredas var de fest i fruängslokalen igen. De va skiit kul alla dansa som tokar, men jag hade hoppats på mer folk och att de skulle sluta senare :P På lördan blidde de fottomässa med börn, helt okeej hittade en fottoväska för 95 spänn! NAJS NAJS! Senpå Lördan skulle jag moa och amanda och en kille som hette romeo tlll en spelning... De va sådär jag kände mig som en poppare som gått vilse i skogen :P hahah nemen de va bara hårdrockartyper. Så vi bestämmde oss för att dra. vi skulle på någon fest långt bort men jag bangade och åkte hem. när jag kom hem så ringde jag PH och hörde att en gammalklasspolare hade fest så då drog jag dit. På vägen dit ringde Moa och sa att dom va där också men när jag äntligen kommit dit så var alla tvungna att gå. hoho tråkig stil tycker ja! Så jag drog mig hemm igen och sen hem till moa i sickla stand, det blidde film och tjej mys i hennes lägenhet. en VÄLDIGT stressig och hit och dit lörda må jag säga!
Söndan har spenderats hemma hos moa med en massa film,kladdkaka :D trevligt trevligt! Sedan var det middag hemma hos Almaida familjen, sedan blidde det te med Matilda hemma hos mig! Mycket snack och mandariner :P
Puss och kram USCH avd klockan blir mycket! Fan jag måsste sova!!! PÖSS
fjtz
luy

Grattis bror 19 år! <3

fndz

she said

Halloj gott folk, torsdag idag. Helt okeej skoldag. Fasten jag sovit 1 timme i NATT!! ÅHH så iriterande, aja idag kommer jag nog sova törnrosa. Moa kom hit efter middan eftersom att hon hade ett stort behov av cigg. hahah :P lusstig flicka asso :P Så de blev en kväll med te  och mys igen helt enkelt. När jag lämmnat Moa i T banan så träffade jag Arvid och Ph de blidde prommenad och yttligare några koppar te hos mig... Pöss och Kram skum banan Nu ska jag sova!!
bf<dntar
Ush och Fy så hämsk bild på MIG!!!

grattis på dig äckliga dansk

hdr

hundtricket!

Halloj gott folk... i morse när jag vakna tänkte jag YES jag har vaknat innan veckarklockan ringde då får jag mer tid att göra mig i årdning på innan plugget. Sen när jag titta på klockan så var den14.30! så jävla typiskt! USH vilken ångest jag hade!
Sen kom broren hem efter att ha varit i barselona 18 dar så de va skiit najz! gick och käka pizza på spader dam! Sen kom moa hem hit... vi hade myys oc kollade på hundtricket! fan va den filmen är bra och ush va jag grät i slutet!
PUSS OCH KRAM!
rhea

say anything!

Halloj gott folk! idag var det tisdag, vanlig skoldag. Hade utväcklingssamtal och efter de så stanna jag och Althea oh Månskvar och fortsatt med våra bilder.  så jag kom inte hem förnst vid 6 BLÄÄÄH! käka middag och sommnade så gott i soffan! Moa ringde och ville ses, så så blev kvällen. Te och mys hos mig! duscha och snart så börjar kvällenlida mot sitt slut.
bds
Woooow va coolt va imma på spegeln!
rh
Moa försökte esteta sig lite... :P
<dfn

om du vill ha mig... nu kan du få mig så lätt!!

hejsan hoppsan alla folk!
samanfattning av the helg! höhö.. ifredas vare lite förkrök hos mig. på 2 pers... jag och moa vart as packade!! så kan de gå när inte hasspen är på. sedan drog vi vidare till en fest i kärrtorp. helt sjukt sköna människor asso. kulturama människor hela bunten. när festen tog slut så stod vi hela festen på tunnelbaneperongen och sjöng håkan hellström låtar!!! helt sjukt underbart! jag känner att jag har vallt så SJUKT BRA SKOLA!! lördas vare stan med moa, hon slagga hemma hos mig efter festen. Senare på kvällen så drog jag och moa hem till en tjej som hette stina och så vare tjejmys. Det var skiit trevligt också. vi var ju bara 5 pers men de vart en del babbel och alcohol där också! Sen drog jag vidare. träffa Noel i aspudden och så drog vi hem till mig och kollade på indiana jones AS NICE! söndagen har bestått av resturang besök med ph och berglund, middag hemma hos oss med Noels familj och promenad med Moa inne istan på kvällan. Pöss och Kram
hg,c

fucking fuck!

hahah halloj! idag så vart jag så jävla arg! jag var inne i stan med Stephanie och anna och så hitta jag sjukt fina skor, dom kosst 99 kronor!! dom va sjukt snygga och dom passa perfeckt! och så vet ni vad... så fans det bara 1 sko! jag vart så sjukt arg! de va nästa så att jag var nära på att bara köpa bara en sko!
dom såg typ ut så här fast lite anurlunda och med korsad snörning.
fnd

hetaste flickorna i mälarhöjden hahahah

hörrni flickor FUCK vad jag saknar er allihop! nu bestämmer jag att vi ska ha en heldag tillsammans!
göra spontana skit roliga saker hela dan och så ferre på kvällen! PUSS! eriika du fååår inte va mee!! hahaha jag skojja men jag hitta ingen bild på alla!
gdnz

should I stay stay away

halloj kom hem från kreta igår efter att ha åkt flyg plan hela natten så bestämmde jag mig för att strunta i skolan så jag var inte där förnst idag.
Kreta var både bra och dåligt, klart de va NIZIGT med sol och bad och god mat och allt sånt men morsan var lite konstig :S eller jaa.. i alla fall inte som hon brukar, och så vart de så lite shopping och så vart de lite Love drama... men annars var de bra :D
Det är ju sjukt jävla rumpnisse kallt här i sverige! i morse gick jag till skolan med bara en tjocktröja!!!!! och så blir det ju fan mörkt vid 16.00 TYP! aboooooww!
Puss och kram
gmfx
fb
gmf

RSS 2.0