stop asking questions ( arctic monkeys)

Hej hopp, Måndag kväll, kvällen började dålig men slutade helt okeej. Jag var skit sur på killarna, det är inte alltid lätt att vara ensam tjej :( hahha :P sen när jag kom hem så satt Fre och Käkade upp min middag... Då fick jag ungdomsraseriutbrott!!
Men nu är det bra, efter en kopp te och lite top model och Idol så brukar de lösa sig. det är så himmla irriterande att top model och Idol är samtidigt. Baahhh! Har inte sätt vem som åkte ut i Idol än, röstningen är 22.40 för alla som ska se!
Katarzyna åkte ut ur top model. Jag som tyckte om henne... ?? men men..
Dagen Har varit bra :D hade gympa för fösta gången ... heheh. Läraren är as rolig och vi har han i Matte ochså så det känns jätte bra. Sen så fick vi sluta tidigare från rörligbild också :D Men vi har varannan vecka... så nästa vecka så slutar jag vid 16.00 nån gång.
Puss och Kramen <3
fndz
kxkygx
rane

Världens smidigaste man, kröp in i sin egen rumpa och försvann :D hahah

Halloj nu var helgen över då... I morn har jag gympa klockan 8.30 skiiit jobbigt. Helgen har varit helt okej. I fredas var jag och sandras klass polare hemma hos henne och körde olika drick lekar. Sen drog vi ut i en park och greja. Sen på lördan så skulle de bli rackar bajsar lokal fest. Men så vart det inte heller för den va redan bokan. Skit iriterande. Och det var så himmla roligt i går så var det nån kille som ringde mig. Hans polare hade sagt ööhh ring det här nummret. och så var det hem till mig?!?!?!? hahah SÅ nu har jag ett tellefon ragg borta i blekingge som ringer mig hela tiden :D haha RANDOM!!!
 puss och god natt ! <3

Jag och björn var ute och tog lite höst bilder i lördas.
dbs<
gh,
gykcj
rbe
fzmngfnda

aribba al bajo el centro y skååål!

Tjenixen gått folk. Idag så hade vi hällsodag i skolan... vi snacka om knark och alkohol och tobak kort sagt. Det va ganska kul faktiskt. Men på första föeläsningen så höll jag på att sommna :P hehhe... Sen så var det så att efter som det var någon som brutit upp mitt skåp igår så la jag mina gerjer I Martinas skåp. Och så klart så va Martina sjuk idag. Och jag som värkligen behövde en av mina böcker för vi har prov i morn. Men då gick jag till min gammla skola och lånade den boken av min gammla engelska lärare.. De var väll smart :D Men jag måsste lämmna tillbaks den i morn! Sen drog jag till stan med Björn och Jocke. Och det var så sjukt gulligt jocke blev morbror för 10 månader sen och så hade han med sitt syster barn till stan. De va jätte gulligt när han gick runt där med barnvagnen!!! TULLE!!
Och jag måsste bara berätta!!!!!!
Det finns  en man som jag är kär i !!!! eller ja "kär" Vet ni vem pär hammar är i Tsatsiki filmerna..?? han är i alla fall stor nu... OCH sjukt snygg... tycker jag heheh . Och jag och han är vänner på FACEBOOK!!! MOHOHOHO!!!
god natt puss!! <333
gmnfz

Värsta dan i mitt liv!!

Okeej... ni alla! ni förstår inte vilken sjukt dålig dag jag har hafft i dag. Jag vaknade på morgonen ochjag hade försovit mig så jag satte på mig kläderna och drog till skolan på tom mage.Sen kom jag till tvärbanan och så skulle jag visa mitt busskort. Då kom jag på att min syrra hade lånat de. Men jag ittade en rämsa med två åk kvar så de va ju bra. Sen hade vi lektion och de gick bra. Sen var de lunch Då haded jag inte några pengar och inte matlåda med mig och jag var BAJS hungrig. Men jag lånade pengar av anna och så köppte jag en macka. Sen skulle vi ut och röka och så upptäckte jag att jag hade glömt mina cigg hemma. så jag kolla på klockan och kom på att jag nog skulle hinna åka hem och hämta mina cigg och tamponger och ta lite mer att käka. Sen hade jag sjukt otur med alla tiderna på tvärbanan och Tunelbanan. Så jag kom hem när min andra lektion skulle börja! Sen när jag skulle till plugget igen så kom jag på att ajg hade använt rämsan och så kunde jag inte komma dit...!!!!!!!! BAJS!!! sen så har jag bråkat med mamma hela dan så jag har varit skit ledsen USCH OCH FY!
men godnatt folk ska sova.
ps. jag och mårten låg i min soffa och tittade på Tillsammans i dag.. den filmen är så jäkla bra tycker jag hahah! Fast hel mongo!!
mfg

I need somebody, heeeeelp! (the beatles)

Tjenixen. Helgen är över och i morgon är de la eskuela eller hur de stavas igen!! fuck! har vait skit kul i helgen vi hade lite folk på besök både igår och i fredas!! Farsan är i Italien och Mamma va på västkusten, så de va lugna bananer :D I morn ska jag börja Vara mer aktiv i skolan känner jag!!! Jag har gått i gymnasiet i en månad och jag ligger redan efter för jag låg hemma och va sjuk måndag-torsdag.
Idag så har jag legat i soffan med wille dinise och robin och tittat på tv  i flera timmer. så jäkla härligt. De va 3 avsnit med Idol i rad heheheh...  Men puss puss!  Gooo natt!
BIlderna under är från i fredas.
fmt
gmf


Girl with the golden earrings

fnd<
 Hej hopp, jag satte några av mina örhängen på en sån där växtsnurr som man kan köpa på ikea :D hahah det blev en del...

HAHAHAHHA!!!


det hade legat i ett fönster i usa

fDN

uppsnärjd i det blå (håkan hellström)

Haloj!! är det bra med alla!!! jag mår SKIT BRA!  Hade studiedag i dag så jag vaknade vid 3 tiden... hehehe! sen drog jag in till storstaden och hässlade på Denise på jobbet. Hon jobbar på Sandys så man får massa rabbat!! hehe :D Jag är ensam hemma i helgen så DET ÄR NICE! Fast mårten är inte ens hemma så det är lite jobbigt. ja vet inte jag tycker det är lite lässkigt att sova helt ensam i huset? fasta jaja... det går nog bra!!
OCH MIN KAMERA FUNKAR!!!! jag tänkte lämna in den på lagning i dag, och så när jag tog upp den och tryckte på on så gick den igång!!! YEAH!!!! PUss och kram !!
gmfz

blank stares at blank pages (sara bareilles)

hej hopp, ni förstår inte hur många filmer jag har settunder dom senaste 2 dygnenen...Men i morn kanske jag ska dra till plugget, får se hur jag mår. puss!
NADBFmfhFGNMfd<nbtnfntjanrehyktdmfgnz

a lack of color

hej hej. idag är jag sjuk.. eller ja jag va sjuk igår också. har druckit typ 16 koppar te och igår tittade jag på 7 filmer!!! jag bor i min soffa i mitt rum och så vrider jag datorn och titta på film på den. skiiit mysigt. Men nu börgar jag tröttna lite på att sitta och titta på film själv. puss och kram jag tror inta jag kommer till plugget i morn heller.

tjr

en platts de kallar lyckan!

Hej hopp lingon skutt! I kväll var jag på bio med Thomas, Anna, Aleck!! Vi såg Patrik 1,5. SÅ JÄLA BRA FILM VÄRKLIGEN! Jag älskar feel good filmer :D Asso de va fan sjukt länge sen jag såg en så bra film!! MAJA REKOMENDERAR!  Sen senare på kvällen satt jag och Jvl gänget och spela kort och titta i gammla skolkattalogen... alltid lika kul. PUss och kram i morn är de skola... BAhhhh!
nd<f

do the bad thing!!!

Hejssan hoppsan. hopas alla mår bra! jag mår PRIMA BALLERINA! har varit lite kass på att skriva nu i helgen men jag kan göra en snabb samanfattning :D I fredas så var jag och denise, björn,  wille, och niclas  inne i stan. Vi gick på myrorna och prova skiit mycke roliga kläder... haha. Sen senare på kvällen så skulle vi gå på en konsert men så blev det inte för jag visste inte att det kostade pengar i inträde. Så jag och sandra drog på en fest med hennes klasskompisar i hässelby. Det var skiiit kul. De va så himmla länge senjag prata med nya människor känns det som. SÅ DE VA NICE!!! Sen på lördan fyllde norpas år så hon hade tjej middag. Så Jag Erika och Erika och MInna drog in till staden för att köpa present. Sen drogjag och Sandra hem till Matti och satt där och chilla och satt och drack vin med Amanda... trevligt trevligt! Snart ska jag dra in till Stan och gå på Bio med klasspolarna. PUSS PUSS!
dfn<rdn<drh
 1. på myrorna...
 2. på väg hem ifrån festen hahah ...
 3. Stan med tjejerna
nd<fb

 

Om du skulle va ett djur? vilket? och varför?

Halloj fick nyss ett sms av en kompis där de stod ... rubriken som jag har ovan. Jag kom på att faaan va skönt de skulle vara att va ko! Att bara ligga och chilla i solen och ha mat ÖVERALLT!! sandra om du läser det här så kan du ju gissa vem smset var ifrån ...haha. I morn är de party i hässelby, Fred ska köpa en bag in box till mig :D najzz! På lördag ska Nora ha tjej middag, myysigt! Men jag har inga pengar så de är ett litet problem :P Ja får väll rita en täckning och baka en kladdkaka... haha! men puss och go natt

dbs

som luffaren älskar landsvägen (håkan)

Hejsan hoppsan!  Seg dag i dag... har varit skiit trött. sommnade nästan på SO lektionen! efter plugget drog jag chrippe och björn in till skärholmen och gick på myrorna. Så himmla roligt att prova alla konstiga kläder :D haha Senare på kvällen så spela Jag och Sandra och Chrippe bluffstopp, de är så jävla roligt!!! det är typ det roligaste kortspelet helt seriöst!! har nyss tittat på Mitt stora feta grekiska bröllop! så himmla gullig film värkligen. tror jag sätt den typ 10 gånger. hahah men NU måsste jag sova ska upp tidigt i morn. PUSS!
ngfdz

when the time is right (Daniel Lemma)

Hejsan hoppsan : D idag vart det en jätte kortis dag i skolan hade matte på morgonen sen hade jag inte nån lektion förän klockan 1, så jag strunta i den lektionen och åkte hem. Så jag och björn byggde ihop min cykel som vi köppte igår sen cyklade jag iväg till gymmet, men på vägen dit så lostnade ena pedalen, såidag har jag cyklat 4 kilometer med endast en pedal :D de visste ni inte att man kunde va. Senare på kvällen träffa jag Minna, vi var på en liten promenad och sen drog vi till mig och drack te och titta på bilderna från min födelsedagsfest, MYSIGT! men puss puss goonatt.
fn≤∂≈ zdfmtsjrzgmf
 sitter och leker lite med mitt redigeringsprogram...

maby just not what I deserve (belle och sebastian)

Hej hopp igen. ska snart sova... jag lovar!! I kväll var vi hemma hos JOcke och ränsa ut ur hans lägenhet, alla han gammla kläder. Denise fick en jacka och 2 par mjuisbyxor och Tshirtar och massa grejer... ORÄTTVIST! aja go natt go natt i morn blir det köpa maskara med Therese och bygga ihop min nya cykel :D

n<dffdn<

It sarted out with a kiss, how did it end upp like this (The killers)

Hallo! Alla som undrar vad jag får mina rubriker från så är det så att jag alltid sitter och lystnar på musik medans jag skriver ett inlägg så skriver jag som rubrik dom orden dom sjunger jusst då. Så nu ska jag börga skriva innom parangteser vilket band det är också så ni fattar lite bättre : D Idag så var jag och Althea och Carro och Jinni på fafe på Café med Carros polare. det var skiit trevligt. riktigt coola rocker polare hon hadde asso! Och på fredag ska vi kröka I hässelby med dom så de blir NAJJZZ!
Puss o kram skum bannan!
fd’≤mzgfdgmd<z
 Ps: De Carro har i handen på första bilden är en JÄTTE kockosboll. :D

many night of talking

HAlloooo hoppas alla mår bra! jag mår finnemang i kväll så har jag varit barnvack och jag fick MASSA PENGAR!! mohoho! det känns som om jag inte vait så rik nånsin!! hahah fast jo de har jag ... men ändå! 420 spänn fick jag för 5 timmar och 20 minuter. Jag skulle få 70 i timmen och så skulle jag sitta 5 timmar = 350 spänn. Men deras taxi hade kört fel så de gav mig 70 spänn till för att de va en till påbbörgad timma. De vad jag kallar nice sätt att käna pengar, leka med barn och sen sitta och titta på film och dricka te. Men nu ska jagt hoppa i duschen PUSS PUSS!

nfD

HAHAH!


som om jag hade nått bättre för mig

hejsan hoppsan! ganske tråkig lördag :S var på tjej middag med Matilda men det var väldig Intimt eller vad man ska säga... ( jag fattade inte vad nån av dom snackade om eftersom att jag inte visste vem dom pratade om :D ) men det var väldigt mysigt och väldigt god mat. Sen drog jag hem och så kolla jag, Mårten, Björn, pappa, Fred och Wille på en film som hette the hive... DEN VAR SÅ JÄVLA DÅLIG! jag rekomenderar att inte se den!!! efter en halvtimme  så sprang Fred hem för att han sa att han blev bara dummae och dummare för varge minut av att se filmen :D hahha Men puss O kram!!
mgzf

förän du mött varge morgon

Hejsan hoppsan lörad kväll 18.30 jag har humöret är på topp. I morse när jag vakna var jag lite små bakis men de löste sig snabbt.  Jag gjorde en AS NIZE spenatsoppa. spenatsoppa är min favoriträtt för dom som inte visste :D I går var vi I tanto hela kulturama och hade faktiskt skiit kul vi träffa än jätte gullig kille som gick i 2 på artistmusiker. sen drog jag och en tjej Jinni från klassen till en kille som hete fredik, jag trodde de skulle va värsta festen men de va typ 15 pers, men men...
I dag drog jag mårten och Moren och köppte en cykel till mig i skäris, den här cykeln ska fan inte bli snodd!! jag har blivit besnodd på typ 3 cyklar innom 1 år :S och så var vi på myrorna med Denice och Wille och jag köppte ett bar ett as coola budda byxor:D PUss puss I kväll kanske de blir lite party med MAtilda PUSS PUSS PUSS!
hr
tj

you been pushing me around

Hejsan hoppsan! hade en ganska tråkig dag i dag. Det mässta i skolan var skiiiiit tråkigt faktiskt :( fast de kanske också var för att jag hade sån jävla huvudvärk, helt sjukt brukar nästan aldrig må så dåligt. När jag kom hem från skolan slagga jag i soffan på en gång! sen tog jag och matilda en snabbis in till skärholmen och då var det värsta kändis paryt där med TV och allt. helt flippat! sen käka jag korvstråganoff hemma hos sandra och kollade på Idol. Värkligen SKIT tråkig dag, men det var mysigt att va hemma hos Sandra. PUSS måste ta igen lite sömn nu!

jzt
Haha!

Cooooooolast nånsin!


Så här blir det :S

Hejsan hoppsan! jag sitter och leker med designen på bloggen men det går inte så bra, men jag årkar inte mer nu så nu får det vara så här..... ERIKA HJÄLP OM DU LÄSER DET HÄR! haha.
Erika är skit duktig på att fixa olika designer på bloggar. Jag fattar inte alls hur man gör...
hohojaja! nä nu måsste jag sova. PUSS!
rhe

men det kan jag inte

ndf
snodd från erika, coool bild tyck ja!

and feel fine!

hej hopp har tråkigt så jag bloggar... :D haha  har nyss varit på kören skiiiiiit kul att träffa alla tjejerna igen! det blev inte så mycket sång för min del, jag bara skratta hela tiden. PUSS PUSS!

ajt

Om man röker får man radioaktivstrålning i sig

Hej hopp galopp har nyss kommit hem från plugget. är värkligen skiit trött. Det var jätte kul på lunchen i dag så gick jag med mina polare och rökte, så kommer en liten kille som är typ 7 år och sa
- det är farligt att röka, för då får man radioaktivstrålning i sig.
HAHAHH :D tulle!
Och det var värkligen skit löjligt idag när jag kommer till skolan så träffar jag en tjej i klassen som heter martina och så har vi exakt lika dana kläder på oss. vita converse, svarta strumpbyxor, långt svart linne och mörk grön adidas tröja :D hahah skiiit larvigt... aja puss hej!
n<†√


min Söta syster och kusinerna :D hahah


haha!

Ja du konstiga du, tänk att jag saknar sommar 2008 med dig!

fgmz

Jonas : D

bigger hole to fill

hejsan hoppsan. idag var det skoldag. slutade skiit tidigt. 14.15 :D NAJZ!!! efter de drog jag in till stan med Erika det var skiit mysigt, guuu va vi kan babbla! hohojaja. Och nu sitter jag här och har precis käkat min favorit mat till middag :D spenat soppa <333 haha tänkte ringa till Denise och fråga i fall hon kan peirca mig, på riktigt den här gången :D mohohoo :D PUSS!
dfmz
kxf
fgzkm

Det är så jag säger det.

Hej hopp snart dags att gå till sängs. Men jusst den delen när man ska gå och sova, den delen är inte jag så bra på :D haha! I morgon ska jag åka in till storstaden med min vän Erika! saknar henne till tusen. Det känns som det var hundra år sen som det bara var hon och jag som gjorde nått tillsammans. De kommer bli NAjz! Och jag har massa pengar på kontokortet :D mohohoho!! PUSS OCH KRAM natti natti.
ztj
söt söt söt söt söt söt söt söt söt söt söt söt söt söt söt !!!


som raketen älskar explotionen

Nu i helgen så var jag inne i stan och shoppa. köppte en koffta på h&m och en parfym som luckta jätte äckligt, men de gör inget för den kosta bara 39:- och så fixade jag plusskort och så köppte jag en par klackskor. skiit fina fast jag kan inte gå i dom. de suger!!! efter 100 meter så rammlar jag ihop i en hög på marken. Men jag kan i alla fall ha på dom lite grn när jag är hemma. :D hahah
d<shdhs<
trtr

 

vad vet du om månljuset, förän du blivigt sönderslagen under de

Hejsan hoppsan. Skola igen då, imornse när väckarklockan ringde tänkte jag  att jag skulle låsa in mig i mitt rum och alrig mer gå upp. mina svulnader är fortfarande kvar i ansiktet så det fans en till motgång med att gå till skolan. Men skolan var helt okej och så fick vi sluta en timme tidigare så det var helt okeej :D sen drog jag till gymmet i västertorp, känner mig SÅÅÅ duktig! Nu senare i kväll ska jag nog dra hem till Erkan och dricka te, om jag årkar. Känner mig lite slut i kroppen. PUSS O KRAM!

mårten ville att jag skulle se ut som en misshanlad brottsling.
zmgfmzfg

Edouard plongeon

ktsr
kytdkytd
tjrzjtr

RSS 2.0