smållfuckad / fullsmockad

halloj vänner och bekanta! igår så hade jag sjukt svårt att somna, ja somna typ vid halv 4 så när veckarklockan ringde klockan 7 så var det oerhört svårt att gå upp. Men jag lyckades och stängde av larmet oh såg ett sms från kulturama. Ingen idrott idag på grund av att Ola blivigt pappa! WOOOHOWW jag fick sova 2 timmar till. 2 timmar senare ringdde larmet igen, fortfarande väldigt svårt att gå upp. Sms från kulturama: ingen svenska per vabbar! WOOOOOOHOOOW Jag börja klockan 13.10!!! otrolig LYCKA!
Sen hade jag rörlig bild och vi fick våran sjukt tunga 80 000 kronors filmkamera som var (fett Svt)
När vi sedan skulle pressa ner all sladdar och grejer i en stor väska så gick den nästan inte att stänga så jag sa
- Helvette de här är vad jag kallar en smållfuckad väska!
Jag kom på att de lät väldigt fel i munnen och alla reagerade men ingen kom på vad det hette!
Efter ett tag utbröt aleck! -Fullsmåckad väska! höhö kul :P
Rästen av kvällen så har jag, stefan, chrippe och fred skrivit en 5 minuter lång låt om mig och kalle och insidenten i fredas :P FY FAN VA KUL MAN KAN HA ASSO! ni måste få höra den sen!, de har böjat snackas om att jag  och amanda ska va bakrundssångare och vi ska spela in den i bjarres syudio :P hahah
fhdz

Helt tokigt!

halloj gott folk, jag sitter hemma och är sjukt rastlös! böööööööööööhh!! TRÅKIGT!
I fredas var de så jäkla kul vi var en 15 pers i kanot klubben och alla var fulla som överspidade råttor och alla sprang omkring nakna för vi hade bastat. VÄRSTA GRUPPORGIE! :P nej men ahh hehe.
i går var vi hemma hos mo hoe och kolla på film och chilla och drack te, mys mys. fast jag och amanda hade party humöret på topp! idag så har jag inte gjort nånting!  jag har bara legat och degat! Kanske därför jag är så rastlös :P
Imorn tänkte jag dra in till skärholmen, hörde att de fans ett cafe där som behövde små söta sommarjobbsflickor! Skulle sitta fint de va!
puss och kram skumm bannan!

de tre musketörerna!!!!

Hej hopp har nyss vart och sett de tre musketörerna! Det var helt sjukt bra, jag satt och as garva under hela höreställningen! asso ni fattar inte de hör de va SJUUUUUUUUUUUKT! jag har fortfarande hög pulls och ett leende på läpparna! 100 spänn biljetten vi måste dra alla tjejerna säger jag bara !!!! aboooooooooooooow!!!

bla bla bla

hejssan hoppsan sitter på datakunskapen, jag slutar om typ 20 minuter... sitter och fundrar på om jag ska dra och gymma eller dra hem och lägga mig i soffan och titta på Greveholm, höhöh latmask som man är. Det lutar lite mer mot greveholm faktiskt :P
Puss och kram
jag saknar sandra <3

hallo skåne!

halloj, hoppas alla mår bra! imorsa tänkte jag tanken,idag ska jag börja mitt nya liv...
haha så jag packade ner alla mina skolböcker som legat hemma i typ en månad, tog med en massa pennor och ett srivblock, under de senaste veckorna har jag rivit ut sidor ur kompisars block och skrivit på i plugget.
Så kom jag första lektionen matte, 10 minuter tidig! och så står min matte lärare och delar ut våra gamla prov.
jag tänkte ahh nemen den här morgonen har ju börjat så bra så de måste fått VG eller nått! Så vänder jag på pappret och suckar, - FUCK IG! och jag som trodde de skulle bli en så bra dag... hahah men men... jag överlever har anmält mig till omprov nu så allt är lugna bananer!
Åhhh nu på fredag så ska jag,fred,björn,chrippe,och min lilla bror dra ner till skåne och partaja med 300 skåningarså kommer vi hem på måndag kväll. Fy fan va roligt jag längtar så jag spricker!!! men de kommer kosta typ 1000 spänn! Aboooow ahh god natt nu måste jag sov klockan är mycket.
puss och kram skumm banan.
arhe

RSS 2.0