säg som de e, men den här gången krävs det mer...

hej hopp,
jag försov mig i morse och kom till plugget 13.30 så kan de gå när inte haspen är på. men jag fick reda på att gympan blivigt inställd så jag hade bara missat en lektion :D sen så hade vi film kunskap. Tråk lasse satt och prata i typ 2 timmar om vilken håll man ska ha ljuset när man filmar. Jag hatar att lystna på kunskap som är helt logisk... typ, ifall jag har enn lampa till höger och lyser på en människa så blir det en skugga på vänster sida av människan! ÖÖÖÖÖÖÖHHHH! sen gick jag och Stephanie på café 60, trevligt trevligt de va några turreburrar som ragga som fan på henne! HAHA!

Snart ska jag iväg och träffa Minna, min finaste Minna guuu va jag saknar henne! Puss babe!
nfd
(gammal bild)

3 val ett beslut...

hej hopp skoldagen på kulturama har rullat på som vanligt... hade matte, lunch, film, so, estetiskverksamhet. det var sådär :S
Efter plugget så var jag på ungdomsmotagningen och snacka preventinmedel, jag ska sätta in en p-stav 10 feburari! LÄSKIGT! hohojaja. Sen så käka jag middag,köttfersås och spagetti 3 dan i rad som jag äter de WOHOW! 
Sen snacka jag med björn också jag sa att han hade 3 alternativ....

1. allt rullar på som vanligt, inga koncekvenser i fall jag är med nån annan och att vi ska vara mer deskreta ( typ inga bilder på facebook!)

2. vi prövar oss på ett förhålande och kollar hur de går anars så är de bara att skita i det.

3. Vi lägger ner hela grejen och är bara polare som förut.

han valde nr 4... hahah vi får se hur det går och allt är okej för han! Typ de svarten jag inte ville ha!!! BAJS! MÄÄÄHH! jaja vi hörs och syns puss o kram!
nfdz

aldrig igen...

Hej sandra det här är ett litet blogginlägg till dig... hoppas att du läser det.
Det som hände i lördas de får inte hända igen för då kommer jag inte kunna klara mig.
Du kan inte förstå känslan av att tro att du aldrig mer skulle komma till baka. Jag hade dig i min famn och helt plöttsligt var du inte där, du andades inte och jag kunde inte känna någon puls. Jag skrek ut ditt namn och slog och skakade om dig... men du vaknade inte. De måste vart dom värsta 30 sekunder i hela mitt liv...
Utan dig vill jag inte leva... jag älskar dig så otroligt mycket och jag vill att vi ska va lika tajta som förut.
Jag kan alltid lita på dig, i alla lägen... du har en stor plats i mitt hjärta, glöm aldrig det. Det har gått ca 24 timmar sen det hände och jag känner mig fortfarande i chocktillstånd.
Det som hände får aldrig hända igen.

hr

blorim di

halloj gott folk! klockan har blivigt mycket och jag tycker jag själv är helt dum i huvet som inte ligger och sover just nu... idag så hade vi debatt på engelskan, asso vårt team ägde fett!! HÖHÖ! nämen de va kul jag fick lixom som värsta kicken av att få fram alla argumenten. sen drog jag till skärholmen med Amanda och Moa kk vår lilla tanke var att vi skulle gå in och titta lite i sex shoppen där... men dom hade lagt ner den :( hahah men men, de blide en fika och lite tjej snack. när jag kom hem så var björn, chrippe, mårten  och dansken där! de va så kul så fort jag kom in genom dörren så börja dansken pussa på mig och björn vart aldeles rosenrasande!!!! :D hahahah hoho jaja!
vart min favorit rätt till middag, spenat soppa. hur gott som hällst. sen har jag bara suttit och slappat och spelat kort och pluggat lite, väldig soft dag faktiskt. Puss och kram skumm banan.  I morgon så ska jag fotta med björn och sandra :D
gfn

jag går inte isär när jag går med dig.

hej hopp. det var en konstig kväll igår. sandra ,ines och erika var här. Det var mysigt i början sen så blev alla jätte fulla! min lilla tanke var att vi skulle vara lite lugna och bara chill dricka lite:S men så vart de inte det var dans i köket och alla hoppa omkring som tokar... Sen så kom Sandras kille matti och hans polare micke ochså. Konstiga män asso!

idag så tänkte jag och brorsan gå på promenad men vi får se om det blir av... Det är ju jävla kallt ute, det är sjukt!!!
I kväll kommer moa hem hit och så ska vi reda ut saker och dricka te, det ska blir jätte skönt för jag saknar värkligen Moa.
nfd




bortrövad...

I morse när jag vaknade så vaknade jag upp hemma hos en vän. Det stod det en man och bultade på dörren, till sin hjälp hade han en man som inte var så gammal, 20 bast och en liten liten flicka. Dom bad mig att klä på mig och att sätta mig i bilen. jag vart rädd vad kan de va för människor som vill mig ont, vad har jag gjort dem tänkte jag???
Jag protesterade och gjorde motstond, men deras styrka övervägde min. jag blev tvungen att lyda...
De körde mig hem till min bostad och sa packa dina saker och att vi skulle åka om 5 minuter... Jag protesterade och skrek, jag grät. Jag ville inte åka iväg nägonstans med dessa människor. Jag sprang upp till mitt rum och låste in mig. Den äldre mannen förföljde mig och jag han låsa dörren i sissta sekund. Han skrek ÖPPNA DÖRREN!!! Jag sparkar in dörren när jag räknat till 3! jag försökte få fram lite ironi och skrek tillbaka - Men då får du ju ont i tån!!! han börja de skrika ut nedräkingen, 1 2
jag öppnade ändå dörren, och där stod han arg som ett odjur han var röd i hela ansikte efter skrikandet.
jag skrek att jag inte vill åka, att jag vill stanna här jusst här.  En kvinna sprang upp för trappan och började dra i mig, den äldre mannen stod bakom och puttade på. Tillsammans så bar dom mig ner för trappen ut ur huset och in i bilen.


Dessa människor är inte okända... haha det är min familj. Tänk vad vi är kärleksfulla med varandra!
Nu sitter jag mitt ute i skogen på landet och mitt liv suger. har så sjukt jävla tråkigt! Men jag får i alla fall åka hem lite tidigare, tar tåget till stockholm på söndag.
puss

RSS 2.0